Powered by Bodin

Rensmurs Bed & Breakfast

I vår presentbod hittar du dels produkter tillverkade på gården, dels noga utvalda presentartiklar från andra tillverkare.  Här tillverkar vi också hantverksmässigt olika möbler på beställning. Nedan ser du ett urval av artiklarna. 

Klicka på bilderna för att få större sådana och mer information

 

Italienskt handgjort porslin i en serie som vi oftast har hemma. Porslinet ger ett slitet intryck och finns i olika storlekar av uppläggningsfat, tallrikar, skålar, vaser, karaffer mm. Klicka på bilden för mer info.

Ljusstakar gjorda i betong designade och handgjorda av konstnären Tove Adman. Klicka på bilden för mer info.

Ljusstakar

PIP porslin är vår bästsäljare och vi har därför oftast olika delar av detta porslin i presentboden. Porslinet är känt för att vara fantastiskt dekorerat och är av mycket hög kvalitet. PIP är namnet på den holländska designer som formger detta porslin.

PIP Porslin

Anna Keramik kommer från Bollnäs där porslinet både tillverkas och designas. Ofast har vi både te– och kaffekoppar i presentboden. Porslinet är känt för sin fantastisk dekor.

Anna Keramik

.Trädgårdssnigel gjord i betong med skimrande hus på ryggen. Klicka på bilden för mer info.

Trädgårdssnigel

Blomkrukor i olika storlekar och  utseenden gjorda i terrakotta finns för det mesta i shopen. Ingen plast enbart terracotta!  Klicka på bilden för mer info.

Blomkrukor

Presentbod & Möbelsnickeri

Skål

Svensk designad tomtedans kring värmeljus. Finns i olika , utföranden, storlekar och färgställningar. Klicka på bilden för mer info.

Ljustomtar

I Presentboden finns mestadels även något för småttingarna. Utbudet varierar från tid till annan. Klicka på bilden för mer info.

Leksaker

Handgjord julbock gjord i betong. Klicka på bilden för mer info.

Julbock i betong

Handgjord pajform från Gerbera tillverkad i Portugal. Formen finns i olika storlekar och färgställningar. I serien finns också gratängformar i olika storlekar och salladsskålar. Klicka på bilden för mer info.

Pajform och salladsbestick

Svensktillverkad tvålkopp i porslin från ”Lilla Bruket” i Varberg. Även den handgjorda tvålen kommer från samma leverantör.  Klicka på bilden för mer info.

Tvålkopp med handgjord tvål

Ljusbricka i form av betonghjärta. Svenskt hantverk. Klicka på bilden för mer info.

Betonghjärta

Fat i samma serie som pajformen ovan. Finns i flera färgställningar. Klicka på bilden för mer info.

Fat

med  presentbod & möbelsnickeri